Mavidetatil Turizm Seyahat Acentası

BELKİ DE 1 HAFTA TATİL İÇİN AZ GELECEK

   “Bu yıl nerede tatil yapsak?” sorusunun kardeşi olan başka bir soru; Kaç gün tatil yapalım?

   Siz de koskoca 1 hafta için tatil sıkıcı olur mu diye düşünenlerden misiniz? Öyleyse yazıyı okumaya devam edin ve bölgede sizin için hazırladığımız tatil aktivitelerine göz atın derim.

   Valizler tatil yapacağınız kiralık tatil villasının girişine yerleşti ve çocuklar çoktan havuza atlamanın heyecanı ile valizlerin açılmasını istemeye başladılar. Yorgunluk onlar için geçerli değil biliyorsunuz. Siz de hızlıca havuza atlayıp tatilin 1. gününü havuzda hem serinleyip hem de dinlenerek geçirebilirsiniz. Akşama Fethiye sahilde güzel bir balık restoranı sizi ağırlamak için sabırsızlanıyor. 1. gün huzurlu bir uyku ile vaktini doldurdu bile.

   Güzel bir kahvaltı öncesi havuzda serinleyip portakal suyunuzu içtiniz sanırım. Şimdi bölgeyi keşfetmekte sıra. Tatilde denize gitmemek olur mu? Hemen Ölüdeniz’in yolunu tutmuşsunuz. Tertemiz ve masmavi sular sizle dans etmeyi bekliyor. Ölüdeniz’de yüzmenin keyfi sürerken paraşütle atlamanın da mümkün olduğunu villa kiralama firmanızdan yani bizden öğrenmiş ve gerekli bilgiyi almış olarak programınızı yaptınız.

Öyleyse 2. günü de Ölüdeniz’in hem maviliğini hem de adrenalin dolu paraşüt tecrübesi ile tamamlamış olmalısınız.

3. gün sabah havuz keyfinden hemen sonra bölgede bulunan kahvaltı restoranlarında sağlıklı kahvaltılıklarla enerji depolanmış ve Kayaköy de bir gün geçirmek üzere spor ayakkabılar ya da sandaletler giyilmiş. Gözleme ile yüklenen enerji birazdan tarihi Rum Evleri ile ünlü Kayaköy yamaçlarında sizi güçlü kılacak. Harika fotoğraflar çekmeyi unutmayın. Kiraladığınız haftalık tatil villasına dönerken yoruldunuz belki ama 3. günün sonunda tertemiz havuzunuz sizi dinlendirmeyi bekliyor. Belki de bir jakuzi keyfi ile taçlandırmayı deneyebilirsiniz.

Dinlenmiş ve uykunuzu almış olarak uyandınız tatil villanızın odasında. Dışarısı sıcak ama sizi bekleyen temiz ve serin bir havuz var. Tüm gün villada tembellik etmek tatilin şanından. Havuz içinde voleybol oynamak iyi gelecek. 4. Gün tembelliğin ve dinlenmenin günü.

Sabah kalkarken 5.gün ne yapacağınızı biliyorsunuz. Dün gece plan yapıldı bile. Ünlü Saklıkent vadisini gezmeden dönmek olmaz. Hazırlıklar yapıldıysa Fethiye merkeze ortalama 1 saat uzaklıkta olan Saklıkent’e doğru yolculuk başlasın. Deniz ayakkabılarınızı unutmayın. Soğuk su hiç bu kadar büyüleyici olmamıştı dedirtecek bir gün, yine Saklıkent’te yiyeceğiniz alabalık lezzeti ile unutulmamak üzere bu gün hafızalara kazınıyor.

Saklıkent’e giderken Patara, Kaputaş gibi plajlardan da haberdardınız. 6. Gün sizi 1,5-2 saatlik bir yolculuğa davet ediyor ve bölgenin güzelliği ile baş başa bırakıyoruz.

 7 gün sabah yine muazzam bir kahvaltı hazırladınız. Yaz kahvaltısının olmazsa olmazı karpuz dolapta buz gibi olmuş. Bugün kararsızsınız çünkü son gün. Villa da dinlenmelisiniz çünkü yarın yola çıkacaksınız. Fakat daha Dalyan’ı, Akyaka’yı, İnlice ve Göcek’i görmediniz. Üstelik tekne turu da yapılmadı dalış da…

Kim bilir belki de 1 hafta süre tatiliniz için az gelecek.

© 2021 | Designed by Karakedi Web Tasarım | All rights reserved by Evimde Gibi Ltd. Şti.